viernes, 12 de diciembre de 2008

més galetes!

Aquest cop galetes alemanyes típiques nadalenques.


Katrin amb les galetes q va cuinar. Darrera hi ha la Danka amb el tomàquet q va comprar (ella i jo no vam cuinar galetes, ella pq ja n'hi havia masses i jo pq, i és una pena, a Catalunya no tenim tradició de cuinar galetes per nadal (i pensant pensant... tenim alguna galeta típica nadalenca?)


Anne amb les seves galetes

5 comentarios:

Clara dijo...

Bé, en resum, el nadal a Suècia = menjar com una lleona (i de gorra pel q veig...) En les últimes entrades hi ha més vocabulari gastronòmic q altra cosa!! Els q seguim el blog, les úniques paraules q sabem dir en suec són knäck, pepparkakor, glögg i coses per l'estil (prou útils, de fet!) Això sí, no t'oblidis els tuppers amb tot aquest bé de déu de galetes quan vinguis a casa!!

Bet dijo...

jejeje, jo m'apunto al comentari de la clara!! Quantes galetes i menjars bons!! ... però falta alguna entrada sobre com perdre aquests quilos de més que de ben segur portes a sobre. Ja s'ha acabat l'orienteerig? O el practicaves per agafar gana i poder endrapar de mala manera a les incessants i generoses festes gastronòmiques?? :-)

Anna dijo...

doncs ja ho sabeu, qui vulgui tastar tot això q vingui!!!!

mercè dijo...

ostres, ja també m'apunto a tanta dolçor. Anna, el curs que ve, amb cuina nova, no tindràs excusa...

Deny dijo...

eh, and I don't understand a thing!