sábado, 13 de diciembre de 2008

Els supermercats

Seguim amb el tema gastronòmic pq com bé ha resumit la Clara, els suecs mengen molt i vagis on vagis sempre hi ha menjar. I d'on el treuen? doncs dels grans supermercats.

Aquí hi ha tot un seguit de fotos pq us feu una idea de com són:

Ho distribueixo per seccions:

1) Secció de fruita i verdures (res no baixa de 1,7 euros/kg)
3) Secció galetes, torrades...

8) Secció formatges

5) Secció sucs, begudes
6) Secció xuxes
7) Secció carns

4) Secció làctics

2) Secció pans i panets i pastissos



9) Secció congelats
10 +) i pasta, llaunes, salses, cafès, tès... tot el que us pogueu imaginar però mireu això!!
Si et fa mandra comprar el pernil, o les gambes o el formatge... o qualsevol cosa... tens la solució! compres un tub d'aquests i q profiti! (ho acostumen a posar a les torrades o pa dur (com ho diuen ells, hard bread)

se t'ha acabat la mermelada i vols reomplir el pot? Compra aquesta espècie de salsitxa i ja en tornes a tenir! (ho vaig comprar per comprovar-ho.. a sota en teniu la foto)

i si és dissabte o diumenge, a l'Ica focus, pots degustar diferents aliments! (va bé per berenar, vaja)

4 comentarios:

Bet dijo...

tiaaa!! jo vull entrar en aquests súpers!! I comprar-me una salsitza de melmelada de gerds!! mmmm I anar a la secció del berenar gratis !(Clara, t'hi apuntes, oi?)

Clara dijo...

Oi tant que m'hi apunto!!! I has vist la secció de formatges?? Anna, suposo que ens enviaràs una panera de "salsitxes" d'aquestes per nadal!

maria dijo...

aquesta gent van a saco, no? ara entenc lo de l'ikea...
potser hauria de venir algun suec al marroc per muntar una cadena d'aquestes... tot i que l'Ica focus segur que portaria la cadena a la bancarrota, tal com són els marroquins, correria la veu i en dos dies tot tànger fent cua per berenar!

napu dijo...

ooooooooooooooooooooooooohhhhh quin supermercat!!!! q guai em recorda als d'australia i nova york!!!!! mmmmmmmmmmm quina flaira..!!