lunes, 10 de noviembre de 2008

El temps

I parlant de foscor, ara ja es fa fosc a les 16.20. Els dies acostumen a ser grisos, però tant pot ploure com sortir el sol. Els canvis són rapidíssims. Avui mateix a les 8.00 plovia a les 10.00 el cel començava a ser blau a les 12.00 tornava a ploure i al cap de 10 min sortia el sol i ara torna a estar tapat. Sempre has de portar el paraigües a sobre, per si de cas. I el vent! El vent a Göteborg és brutal. Acostuma a fer molt vent i això dificulta el anar amb bici. El vent tb fa baixar les temperatures i si plou i fa vent... ja pots dir adeú al paraigües. Per sort, jo me'n vaig endur un de bcn q no està pas malament, de moment ha sobreviscut 2 mesos. (però li estic buscant un substitut)

Com seran els dies sense gaires hores de sol. Més tristos? Em començo a sentir sueca, pq quan surt el sol o entra per la finestra... quin CANVI! Un somriure t'apareix a la cara, valores molt més aquell moment i aquella escalforeta.

En temps de foscor un estar més a casa, per tant les cases han de ser agradables. Ja s'entén pq els suecs van crear IKEA, espais interiors acollidors. L'arquitectura interior és important, potser més que l'exterior i tot.

No hay comentarios: