martes, 9 de septiembre de 2008

Una mica de turisme per Göteborg


L'Opera House.
Ja tinc ganes d'anar-hi! El 18 de Setembre comencen l'opera del Requiem de Mozart i a partir del 20 d'octubre faran el musical de Mary Poppins!! (però en suec) No hi faltaré segur!
Ara ja fa uns 10 dies, amb uns de la uni vam anar a visitar-la. Volíem veure com era per dins i vam entrar. Vam passar les taquilles i vam seguir entrant, fent-nos els despistats i parlant. De cop ens va venir un home gran preguntant-nos q feiem allà, que allò era un lloc privat i no es podia passar. L'Eline (una noia belga) va dir-li q erem estudiants d'arquitectura i q estavem molt interessats a conèixer l'opera... i l'home ens va fer un tour gratis!
Vam entrar a la sala (q és immensa), l'escenari és molt llarg. Vam visitar el taller on fan els decorats, vam veure la casa de fusta q estan fent per Mary Poppins, vam visitar tb el taller de perruques (estaven fent perruques pel Requiem) i vam passar pel galliner. Genial!

Després vam anar a dinar al gran centre comercial del centre de Göteborg


Hi aquí hi ha el mercat del peix

1 comentario:

Unknown dijo...

Quina passada que després de fer-vos els suecs us fessin un tour gratis per l'òpera! ai, aquests suecs... (quina broma més fàcil, eh?) :P