martes, 9 de septiembre de 2008

Ja he començat la Uni!

Porto una setmana intensiva sobre Sostenibilitat. Estic cursant el primer any de Master d'arquitectura i per aquest semestre només tindré 3 assignatures! força relaxat, pel que sembla.
De moment estem fent la 1a assignatura. En comptes de fer un mateix horari durant tot el semestre, cada dia tenim un horari diferent. Durant aquest primer mes de Setembre tenim l'assignatura sobre Desenvolupament sostenible, a finals de mes comencem projectes i arquitectura nòrdica. L'avantatge d'aquest mètode és que et pots centrar completament en l'assignatura i no en tens d'altres (ni treballs, ni exàmens) q et destorbin.
Cada dia tenim un horari diferent que pot variar entre 9 del matí i 5 de la tarda. Demà, per exemple només tinc una excursió (visita de cases passives) de 10 a 12 del matí i després res més! (en teoria, l'estona q queda és per llegir la literatura proposada)

De 12 a 13:15 tenim la pausa per dinar. Hi ha forces cafetaries i un restaurant on pots dinar (al Campus). Però normalment comprem el dinar Xpress (4 euros) on et donen un únic plat (algo + patates), una amanida de pastanaga, pa i aigua. Et deixa molt tip.

No hay comentarios: