martes, 2 de septiembre de 2008

Student Union Building




Dimecres van començar les activitats a la uni. Han sigut uns dies força intensos. Ens han preparat mil i una activitats, entre elles:
Tour per la biblioteca,
tour pel Campus de Chalmers (amb proves),
tour per la Ciutat (amb més proves, el nostre grup va ser el guanyador!),
mega festa a l'student union building,
After-work (una costum de göteborg molt interessant: els divendres, si compres una beguda (alcohòlica o no) a un bar (entre 5 i 7pm) tens buffet gratis!
Concert de les diferents bandes del campus

però de moment us passo unes fotos de la "church room" sala d'estudi/lectura/jocs de taula, on tb hi pots trobar dues taules de billar! Aquesta sala està dins l'edifici dels estudiants, un edifici de 3 plantes, amb pista esportiva, piscina (petita), restaurants, 2 cafès, sales per estudiar, un auditori... i tot gratuït!!!

1 comentario:

Maria Merk's Cia dijo...

Ei Anna!!!

Ostres és tot preciós!!!! que maco el llac!!! i quants bolets, aquí en són aficionats o què? sinó ja saps com fer la primera pela! jajaja i aquesta sala de silenci sembla molt còmode!! està molt bé això del bufet gratis, ja ho podrien exportar (tot i que aquí segurament s’arruïnarien ...jeje)

una habitació molt acollidora! et falta una foto meva en tamany pòster però.. a part d’això jejeje bé pel que es veu pots fer l’horari "gallina" anar a dormir quan es pont el sol i llevar-te a l’alba amb aquest finestrals sinó hi poses cortines jajaja =D

vinga Anna, està molt bé això de les fotos!!

una abraçada molt gran!

Maria Mercader ^^