martes, 20 de enero de 2009

Neu per fi!


Va nevar (poquet) el diumenge!
Aquí en teniu la prova.
L'estany del costat de casa estava tot glacat (no tinc c trencada) i tot era ben blanc (però de 5mm a 1 cm de neu màxim...)

tot i així la zona feia patxoca.

Visió del meu bloc


Vistes des de la meva habitació

3 comentarios:

napu dijo...

bé, per fi m'he decidit a entrar i donar un volt pel blog..!!! PER FII!!!!! molt guai tot, eh? (no és el primer cop q entro, ja que al principi tmb havia entrat algun dia...). Però avui m'he posat les piles i ja pots anar a buscar comentaris meus que he fet a fotos del novembre-desembre. Ja saps que a mi els mesos de Nadal són els que m'agraden més!
I així he descobert molts comentaris de menjar (per cert, l'altre dia vaig trobar amagades les teves galetes de canyella per la cuina, que lassun no em deia on eren, i mestic atiborrant entre àpat i àpat.. quina pena q s'acabaran ràpid), he descobert una amiga q tens q es diu Danka (no n'havia sentit a parlar.. ejjee, ja veus que ben informat q estic!) i moltes més entrades de projectes, que ara l'entregues, que ara no sé què....
DOncs això, que aprofitis bé la càmera, que d'aquí a 7 mesos ja no la tornaras a tocar... o sigui q ja pot arribar en bones condicions. i PROMETO ANAR VISITANT HABITUALMENT!

napu dijo...

ara ja fa temps que no actualitzem, eh??? just quan jo començo a visitar....

Bet dijo...

això... a veure si actualitzem!!!