martes, 21 de julio de 2009

Last entry

Aquesta és la última entrada del blog.

Del 28 de juny al 8 de juliol vam viatjar pel sud i centre de Suècia. Gran experiència! Dormint davant de llacs, ilegalment en propietats privades... bany matinal a la platja o al llac, dinars d'entrepà i sopars de pasta o arròs.. vaig conviure 10 dies amb 3 noies alemanyes però no he après gota d'alemany... tenen uns sons molt difícils.

Del 8 de juliol al 13 de juliol últims àpats, cuinar per gastar els ingredients restants..., caminada pel bosc i neteja, preparació, maletes...

a les 15:;45 embarco (28 kg a les maletes facturades i més de 10 a la de mmà)

a les 23:10 aterro a BCN (havent fet parada a Brusel.les) a la nova terminal. En teoria havia d'aterrar a la B... però l'avió va ferun gir inesperat i vam anar a parar a la nova (la impressió de la nova no ha sigut gaire bona... hi hauré d'anar amb llum de dia).
La Berta, la Clara i el Pau m'esperaven a la terminal B. Al no veure'ls a la nova vaig agafar el bus llançadora q connecta les dues i cap a la B! (espero q no vagin cap a la nova...) i allà ens vam trobar! (ells esperant no sé quanta estona...) moltes gràcies per venir!!!

14, 15 i 16 de juliol
3 Dies intensos per Barcelona, Torelló , St Cugat i Borrèda! i dijous al vespre cap a Tànger!! q ja va començar amb una aventura q no rebelaré pas aquí. :-P

i així s'acaba el blog d'aquest any passat a Suècia.

Gràcies per seguir_lo!

només em queda dir:

QUIN ANY!!! INOBLIDABLE!!

In English:

My last entry!!! I'll never forget this year!! Thanks for being in it! See u soon in Germany, Poland or Barcelona!

3 comentarios:

eli dijo...

anna! però tia, què et vas endur de suècia?? l'aigua dels llacs? la fusta d'ikea??

28+10+15= !!!!!kg

m'alegro que l'any hagi sigut una bona experiència i m'ha agradat poder-lo anar seguint en aquest blog (i a l'skype, clar)

Anónimo dijo...

ei!! q només van ser 28 + 10kg!! d'on treus els 15?
anna

eli dijo...

no vas dir que els papes se n'havien endut 15?